Crazy April

By LucyL - April 24, 2017


Mesiac Apríl je pre mňa dá sa povedať celkom prelomový. Všetci vidíme a zažívame na vlastnej koži dokonalé "aprílové" počasie, kedy sa počas dňa vystriedajú všetky ročné obdobia. Som už z toho veľmi smutná, lebo chcem krásne teplé počasie, keď nemusím riešiť a utekať domov ako blázon z poobedňajšej prechádzky s Lili, keď náhle začne pršať. Podľa predpovedí si na to vysnené počasie ešte budeme musieť chvíľku počkať. Na druhej strane sa práve v mesiaci apríl začala súťaž Bloger Roka 2017, ktorá mi dala silný impulz zabojovať a zároveň začať opäť viac pracovať na blogu a následne ho zveľaďovať. Som už teraz vďačná Vám všetkým za každý hlas a neskutočnú podporu. Začala som viac pozitívne myslieť a veriť si. Vážiť si ľudí, ktorí tu pri mne sú a nesnažiť sa zapáčiť všetkým. Veľmi ma totiž trápi, ak vidím ako sa ľudia pred mojimi očami menia a ja nechápem a snažím sa o ich priazeň bojovať. Keďže mi to ale odoberá veľké množstvo energie, učím sa bohužiaľ byť odolnejšia voči povrchnému a povýšeneckému správaniu niektorých ľudí a následne takýchto ľudí odstrihovať. Začala som viac riešiť seba a vlastné priority ako aj priority mojej rodiny a najbližších. Na druhej strane byť na porúdzi ľuďom, ktorí si to zaslúžia a zároveň aj mojim čitateľom a fanúškom tohoto blogu. Je dôležite podeliť sa o veci ale aj o informácie s inými, lebo aj toto je kľúč k úspechu, preto aj môj blog nechce a nie je len o mne a mojich outfitoch ale aj o tom, ako Vám poradiť či len tak vypočuť si iný názor. Preto veľmi rada čítam a podporujem aj iné blogy a hľadám v nich inšpiráciu. Viem, že je za tým kopec práce, ak človek chce svoj blog viesť naozaj zodpovedne a niekedy sa to nedá na 100% skĺbiť s rodinným životom. Môj veľký obdiv patrí Miške z blogu Dorota&Greta, ktorá dokáže spojiť svoj rodinný život s dvomi dievčatkami +1 na ceste a plnohodnotným blogovaním. Klobúk dole.Áááá aby som nezabudla na vynovený template blogu.Chcelo to zmenu a blog mi prišiel už dosť nuda, tak sa ospravedlňujem ešte za niektoré nedostatky, keďže sa na tom pracuje.

Tento outfit sme nafotili včera a bola taká zima, že namiesto pôvodne plánovaného jarného outfitu, som si zvolila moju obľúbenú, vytúženú a prvú MONCLER vetrovku, ktorá je jednoducho úžasná. Volániky na rukávoch a spodnej časti jej dodávajú romantický a dievčenský "touch" a keďže letia už nejakú tú sezónu na topoch či sukniach, tak na bunde sa mi tiež hodili. Bunda tejto  značky je určite skvelá investícia, ktorá Vám vydrží nekoľko sezón a zároveň je iná ako obyčajné vetrovky. Má taliansky dizajn a má šmrnc.  Zvolila som volánik na šatách a vytvorila športovo ležerny look s dávkou ženskosti a moje Stan Smithky už boli len záverečná čerešnička na torte.

Čo naň poviete ???











Bunda, Jacket - Moncler
Kabelka, Bag + Monster mirror charm - Fendi 
 Okuliare,Shades - H&M Conscious Exclusive ( minuloročná kolekcia)
Sneakers - Adidas Stan Smith

 Nezabudnite že súťaž Bloger Roka trvá ešte do !!! 30.4.2017!!!  Ak sa Vám môj blog páči, tak máte ešte pár dní na zahlasovanie. Stačí jeden KLIK TU , následne váš hlas potvrdiť mailom a je tooooo.

Posielam Vám jedno veľké Ď A K U J E M :) aj za Lili, ktorá už sladučko spinkáaaa. 

  • Share:

You Might Also Like

2 lovely comments

  1. Ja mám apríl veľmi rada, pretože je to mesiac kedy slávim svoje narodeniny. A áno, je to presne dnes - 25. apríla, haha. Ale mám rada tento mesiac, pretože zima pomaly odchádza (alebo by aspoň malo) :) Outfit je super, mne sa veľmi páčia okuliare, na tie si dokážem niekedy potrpieť :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    ReplyDelete
  2. Dakujem za mily koment, uz nech mame krasne teplucko

    ReplyDelete