SPRING

By LucyL - April 02, 2017


Ahojte,
konečne tu máme jar a krásne dni spojené so slniečkom, ktoré nám hneď vylepší náladu a zároveň dlhšie dni, kedy máme pocit,ze zrazu toho stihneme oveľa viac a máme aj viac chuti do všetkého. Marec bol pre mňa takým divným mesiacom, ani neviem prečo a aj chuť prispievať na tento blog bola na bode mrazu. Každopádne sa nám práve začiatkom marca podarilo nafotiť tento outfit v rakúskom Parndorfe. Boli sme totižto v Bratislave podpisovať zmluvu na náš nový byt - sami bez malinkej a celkom sme si to užili aj keď sme non stop volali domov, či je všeto OK. A aj keď tu máme apríl, tak práve o dva dni sa v Bratislave bude konať prehliadka jar-leto 2017 Mikloskofashiondesign s názvom #M20 , ktorá bude oslavou Ferkovej 20- ročnej tvorby, na čo sa už teraz veľmi teším a preto nezabudnite sledovať môj Instagram  a FB , kde budem zverejňovať všetky updaty z prehliadky a z backstage. Práve tento outfit obsahuje aj pelerínku z kolekcie Mikloskofashiondesign jeseň/zima ale jednoznačne stále aktuálnu aj v tomto období. Krajkové kvety a flitre aplikované na vlnenom "Buklé" materiáli ako aj zaujímavé gombíky a stále aktuálny a trendy volán. Proste každučký detail prepracovaný na maximum. Okrem nej som outfit doplnila o micro kabelku Fendi - monster a áno je taká micro, že do nej vložím akurát môj I phone, kreditku a nejaké drobné. Je to chutnučký skvost, z ktorého sa v poslednom období neskutočne vytešujem. Dúfam, že aj vy sa máte krásne a užívate si tieto nádherné jarné dni plné rozkitajúcich stromov a kvietkov. My sme už konečne vymenili vaničku  za športovú časť kočiarika Bugaboo a začali chodiť na trh :)
   









Poncho, Pelerínka - Mikloskofashiondesign
Shoes, Balerínky - H&M
Bag, Kabelka - Fendi

  • Share:

You Might Also Like

5 lovely comments

  1. Replies
    1. dakujem ano je krasna a hlavne taka ina

      Delete
  2. Toto prostredie Parndorfu je ako veľmi fotogenické na fotenie outfitov. Ako čítam tvoj post mohla by si urobiť aj zvlášť príspevok o Mikloškovej prehliadke - rada by som sa pozrela, keďže som tam nebola a neviem ako to tam vyzeralo, možno aj tvoje dojmy z toho, pocity atď. Btw ešte k outfitu - páči sa mi ako si si vlasy urobila :)

    Desire fashion blog

    ReplyDelete
  3. Dakujem a ano pripravujem post o prehliadke Ferka Mikloska #M20 takze ma sleduj a urcite sa dozvieš a dakujem pekne za mile slova :)

    ReplyDelete
  4. veľmi pekný outfit, taktiež sa mi páči kabelka :) ako vravíš, je to niečo úplne iné :) a takéto čelenky vo vlasoch mám tiež veľmi rada,hlavne teraz na jar :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete