Christmas in the air

By Lucy L. - December 22, 2012


Christmas is always about happines, joy, family gatherings, packing christmas presents and baking christmas cookies and pastry, I feel so happy to be with everybody. I normally wear black or darker outfits in winter time but this year i started to put more light, beighe , nude or pink tones and shades into my wardrobe. I love fur, faux or genuine/I normally never buy any collars or  fur coats/ I buy them in secondhand stores, so i do a little recycling... How about your christmas mood? Getting ready? Do you like prsents or family gatherings?
/
Vianoce tradične a každoročne spájajú rodinu a to asi najviac. Mám rada tieto sviatky, všetko je iné, všetko má inú atmosféru. Kupujeme darčeky, pekne ich balíme, ozdobujeme stromček a pečieme vianočné pečivo. Nemám rada zhon a preto sa snažím sa mu vyhýbať. Tento rok mi príde akýsi lepší pokojnejší. tieto fotky vznikli v jednom obchodnom centre, ktoré nebolo vôbec preplnené a aj keď skoro stále sa v zime obliekam do tmavých farieb, tak som sa rozhodla urobiť výnimku a jediný tmavý kus na tomto outfite boli kotníkové čižmičky. Páči sa mi táto kombinácia svetlých farieb, béžovej, smotanovej a svetlo ružovej. Kožušinový golier mám zo secondhandu, je pravý a stál veľmi málo. Na niektorých fotkách som si pripadala ako keď sme sa povinne fotili pri vianočnom stromčeku ešte v škôlkárskych časoch. Sú u vás vianoce o materiálnych veciach alebo skôr o rodinných stretnutiach? 

Coat - Massimo Rebecchi
Bag- John Galliano
Fur collar- secondhand
Ring - Yves saint Laurent
Booties - Mango
Pants - H&M

  • Share:

You Might Also Like

5 lovely comments

  1. vinoce by mali byt o nematerialnych veciach, ale tento rok mam pocit, ze u kazdeho ide len o materialne veci- napriklad ja mam prave opacny pocit, akoby tento rok bolo okolo nich viac ruchu a zhonu, prave preto som sa na vianoce pripravovala od septembra, aby som nemusela do obchodov v decembri, kde je tento rok mimoriadny pocet ludi, tak isto ako ja na uliciach a v stankoch...takze tento rok pokojne a do mesta ma cez vianoce nedostane nikto :)

    ReplyDelete
  2. Sluší ti to :)
    Vánoce jsou pro mne hlavně o klidu a pohodě. Materiálna a shonu si užiju za celý rok dost a dost!

    ReplyDelete
  3. skus sa odfotit nejak inak, z ineho uhlu v prirodzenejsich pozach, pretoze takto to nevyzera dobre. (nic v zlom)

    ReplyDelete