NAŠE ROZPRÁVKOVÉ VIANOCE 2017

By LucyL - January 02, 2018


Dnes Vás už vítam v Novom Roku 2018 a naozaj Vám želám to, po čom túžite najviac. Hlavne si užívajte každý jeden deň a tešte sa z maličkostí, ktoré postupne spolu začnu tvoriť jeden úžasný celok. Všetky mamičky určite vedia, aké ťažké je niekedy sa časovo zladiť a dni nám naozaj ubiehajú extrémne rýchlo. Preto aj posty na blog  nevychádzajú vždy okamžite. Ale keďže Vianoce ešte oficiálne neskončili,  rozhodla som sa Vám dnes ukázať pár momentiek z našich Vianoc, ktoré boli hlavne o Lilinke a jej vnímaní tohoto sviatku. Najväčšiu radosť mi robilo ju sledovať. A hlavne byť spolu ako rodina, čo považujem za najkrajší vianočný darček.





V spolupráci s F&F

U nás v rodine bolo zvykom, že darčeky spolu so stromčekom nosil Ježisko a tak aj tieto Vianoce, keďže Lili už veci a dianie okolo seba vníma o niečo viac, sme stromček pripravili v noci na 24 decembra a ráno mala Lilinka prekvapenie. Musím, ale povedať, že to ešte veľmi neprežívala a dosť aj ignorovala. Pozrela na stromček a odišla sa hrať. Každopádne celé doobedie sme strávili "čakaním na Ježiška". Obliekli sme si veselé vianočné kostýmy, ktoré máme z F&F a musím povedať, že v F&F vždy nájdem množstvo tematických kostýmov na rôzne príležitosti. A tak sme sa spoločne hrali, šalili a užívali si príchod Ježiška. Neviem ako u iných mamičkách blogerkách a ich foteniach,ale  fotenie týchto záberov bola riadna fuška, nehovoriac o množstve fotiek, ktoré boli nepoužiteľné, keďže Lili už na mieste neposedí ani sekundu, ale hojdací koník situáciu našťastie zachránil a trošičku spomalil.






Štedrý večer, rovnako ako aj nasledujúce sviatočné dni sa niesol v znamení rodinných stretnutí, rozbaľovaní darčekov, úžasného jedla - áno trošku som poľavila a dala si v chudnutí pauzu, ale to najdôležitejšie pre nás bola naša LILI a to, čomu sa ona tešila najviac. Najväčšiu radosť nám urobili jej prvé objatia a božteky. Tomu sa nič nevyrovná. Samozrejme dostala kopec darčekov a denne nerobím nič iné, iba ich upratujem ale najväčšiu radosť jej urobili plyšové hračky ako aj tento medveď BAGGIO, ktorého Ježiško doniesol z obchodíku  BABYCEREMONY v Košiciach a krásnymi sponkami do vlasov s vianočnou tematikou nás prekvapila šikovná MIKO HANDMADE, ktoré sa hodili aj k jej šatičkám od  Ralpha Laurena. Lili v nich vyzerala ako malinká bábika.

Ako ste strávili Vianoce vy?

  • Share:

You Might Also Like

2 lovely comments

  1. Aké ste kočky :) Júj a tie šaty so sobíkom by som hneď brala keby boli v mojej veľkosti :D

    ReplyDelete
  2. Dakujeme Viki hej no boli zlate

    ReplyDelete