EASYWALKER golfový kočiarik Monaco Apero

By LucyL - January 22, 2018



Krásny pondelok. Dnes mám pre moje sledovateľky mamičky a hlavne tie, ktoré majú rady štýlové a dizajnové kočiariky recenziu na holandský golfový kočiarik EASYWALKER, ktorý sme si zaobstarali v mojom obľúbenom obchode PREDETI , teraz ho kúpite dokonca v zľave, čiže sa naozaj oplatí.
Kočiarik je vhodný pre detičky od pol roka, ale ja by som ho odporučila tak od roka. Keďže máme už doma  Bugaboo Cameleon a pri skladaní som ho vždy musela rozložiť na dve časti, pri tejto "buginke" tento problém nie je, skladanie je klasické na štýl golfových palíc. Čo je ale jeho veľkou výhodou je váha iba 6,5kg a unesie dieťatko až do váhy 20kg.
Dole má relatívne priestranný košík a ďalšie charakteristiky o ňom sa dočítate priamo na stránke PREDETI.
Pokúsim sa teraz pocitovo a aj prakticky priblížiť tento kočiarik na základe vlastnej skúsenosti. Určite všetci viete, ako veľmi milujem módu a "design" a popravde aj pri výbere praktických vecí pre moju malú, pozerám dosť aj na tento aspekt.  Púdrová ružová v kombinácii so šedou ma okamžite dostali a keďže sama mám v šatníku veľké množstvo kúskov práve v týchto farbách, rovnako ako aj Lili, voľba bola jasná. Keďže tu máme zimu a ja som kočiarik chcela používať aj v zime,  potrebovala som vyriešiť aj tento problém a ku kočiariku som si doobjednala aj zimnú vyteplenú vložku, nánožník a doplnky ako je držiak na snacky a držiak na pohárik, ktoré budeme využívať skôr na jar ako v zime. V predajni sme si ešte vzali "vyteplené rukávniky" na rúčky kočiara ako inak v šedej a vyrazili na prechádzku. Poviem Vám, že tento kočiarik zvláda zimu celkom dobre a napriek menším kolieskam som bola nesmierne prekvapená, ako ľahunko sme sa po snehu prechádzali. Samozrejme netvrdím, že zvláda náročný terén a kopy snehu, ale do mesta
,aj keď napadne sneh to zvládol na výbornú. Nie nadarmo má v názve EASYWALKER, lebo chôdza s ním je naozaj "easyyyyyyy peasyyyyy".  Za nás s LILI mu udeľujeme známku 1*.



Táto vecička mi príde neskutočne "smart" a neviem vôbec či som videla takéto nádobky na snacky u iných kočiarikov. 










 Futro na strieške je posiate malinkými srdiečkami v pastelových farbách. No bola to láska na prvý pohľad, čo Vám poviem.

Máte niektorá skúsenosti s týmto kočiarikom?  

  • Share:

You Might Also Like

0 lovely comments