NOVINKY INDULONA

By LucyL - October 09, 2017


Dnes po dlhšom čase Vás zdravím s postom zo série "beauty" a to konkrétne s novinkami mojej "srdcovej" značky INDULONA s ktorou už dlhšie spolupracujem a má čestné miesto v single beauty postoch na mojom blogu. O tom prečo, ste si už mohli prečítať TU a dnes by som sa chcela s Vami podeliť o novinky zo sveta Indulony. Určite všetci vieme, že jeseň a zima sú náročné obdobia pre našu pokožku a preto si tvár a ruky chránim vo všeobecnosti najviac. A keďže jeseň je už tu pre niekoho "bohužiaľ" a pre niekoho "konečne" pozrime si novinky krémikov na ruky od značky INDULONA.

 
Prvá novinka je INDULONA rakytníková na ruky a telo s regeneračným účinkom. Rakytníkový olej obsahuje vitamíny, karotén a minerálne soli a preto je tento krém určený na podráždenú  a unavenú pokožku.Okrem iného sa rakytníkový olej pýši silnými regeneračnými a hojivými účinkami. Krém nádherne vonia, je mastnejšej konzistencie a trošku dlhšie sa vstrebáva do pokožky. Ako jediný z krémov je menšom iba 50ml balení. Výrobca sa asi nechal riadiť príslovím že toho najlepšieho býva zvyčajne pomenej ale za mňa úplná topka.

Druhou novinkou je INDULONA kamilková , ktorá vonia po kamilkách , obsahuje zložku bisapol, ktorá pokožku zvláčňuje a regeneruje a zároveň pôsobí protizápalovo.



Poslednou novinkou je telový regeneračný krém INDULONA nechtíková, ktorý nájdete v dvoch prevedeniach. Praktické cestovné balenie /foto/ 75ml, teraz aj modrý krém INDULONA original alebo rodinné balenie v 250ml. Aj tento krém má regeneračné účinky a obsahuje výťažok nechtíka lekárskeho a dôležitý vitamín E. Táto indulona má aj hojivé účinky a poradí si aj so začervenaním a drobnými poškodeniami pokožky.
Dúfam, že túto jeseň vyskúšate aspoň jednu z týchto noviniek a bude Vás príjemne sprevádzať týmto nie veľmi príjemným obdobím dlhých nocí a chladných dní.
Ale určite si užívajte aktuálne farebné obdobie jesene, ktorú ja osobne zbožňujem.

  • Share:

You Might Also Like

0 lovely comments