Event: INDULONA Press Trip

By Lucy L. - May 01, 2016


Krásnu nedeľu Vám želám,
aj keď dnes máme prvý máj, sviatok práce a mali by sme skutočne oddychovať, ja som si pre vás pripravila post z “eventu”, ktorý sme absolvovali ešte v polovici apríla. Konkrétne to bola návšteva závodu SANECA Pharmaceuticals v Hlohovci a nahliadnutie do výroby legendárneho slovenského krému Indulona. Tento krém na ruky si určite všetci pamätáte a určite aspoň raz v živote ste ho vyskúšali. Mne sa s týmto krémom viažu spomienky na detstvo a na návštevy u mojej babičky, s ktorou sme si povinne natierali ruky a tá vôňa mi ju dodnes pripomína . Pravdou ale je, že za posledné roky u mňa tento krém upadol do zabudnutia. Obal bol príliš socialistický a tiež mám pocit, že akosi stratil svoje čaro a vystriedali ho iné krémy na ruky tzv. zvučnejších mien ako narpíklad Dove alebo Nivea. Keď mi na mail prišla pozvánka s názvom  Tradičná INDULONA má veľké plány”, neváhala som ani minútu chcela som hneď vedieť aké plány tento legendárny produkt pre nás má.


Trošku z histórie
Keď sa povie Indulona, tak vedzte, že na trhu je už takmer 70 rokov a patrí medzi absolútnych šampiónov na Slovensku i v Čechách, čo sa krémov na ruky týka. V 50tych rokoch si získala prívlastok “zázračný krém”. Od marca 2013 patrí výroba produktov Indulona pod krídla spoločnosti farmaceutickej firme SANECA Pharmaceuticals. Na prelome rokov 2013 a 2014 dostala značka Indulona 2 ponukyna kúpu , bola v čiernych číslach a keďže jej chýbala dobrá marketingová stratégia, hrozil zánik tejto značke. A tak sa majitelia rozhodli zainvestovať do novej marketingovej stratégie a tá mala nasmerovať značku ďalej smerom hore, lebo nostalgia a viera v potenciál tejto značky rozhodli.
Pred tým ako sa pustíme do toho čo sa zmenilo skúsme začat tým čo sa zachovalo. Je až neuveriteľné že Indulona, aj napriek času a zahraničnej konkurencii veľkých kozmetických gigantov, sa ako jediný krém na ruky vyrába farmeceutickou metódou na farmeceutických zariadeniach z prírodnej vazeliny a vody. Presne tak ako v 50. rokoch keď začínala.

Novinky
Indulona ako veľkú novinku predstavila nový branding, alebo nové lákavejšie a farebnejšie obaly na svoje krémy na ruky. Omnoho väčšou novinkou je ale obohatenie portfólia klasických krémov na ruky aj o telové mlieka a telové krémy a o ochranný krém na nohy. Rada telových mliek zahrňuje Indulonu Original, nechtíkovú, marhuľovú a olivovú a telové krémy sú v dvoch variantoch – Original a Olivová. Mojim favoritom je marhuľové telové mlieko s nádhernou vôňou. Má príjemnú jemnejšiu konzistenciu a balenie 250ml.




Ako prebieha výroba?
Keďže celý výrobný proces prebieha v prísnych hygienických podmienkach, museli sme si do objektu obliecť až dva kusy ochranných plášťov, prezuviek a čapice a až tak sme mohli nahliadnuť do výroby a to konkrétne procesu spájania surovín a miešania krémov, balenia produktu do obalov a následného balenia do krabíc určených na expedíciu. Hlavnou prísadou ktorá robí tento krém jedinečným sú však ľudia, ktorý tak ako riaditeľka, vedúca výskumu aj dámy z výroby obetovali značke celý svoj profesný život. Robia svoju prácu s láskou a všade je cítit teplo a tradíciu rodinnej firmy.



 S bloggerkami Betty a Suzzie

Nájdete nás s priateľom na spoločnej fotke?

Ja osobne musím povedať, že po pár týždňoch používania mi vyhovuje telové mliečko Originál a aj marhuľové, ktoré používam na natieranie bruška a príjemne zvláčni a hydratuje pokožku aj preto lebo obsahuje jojobový olej. Čiže odporúčam a zároveň vyhlasujem májovú 

*** SÚŤAŽ S INDULONOU ***


o tento balíček marhuľového telového mlieka, ochranného krému na ruky a olivového telového krému


a podmienky súťaže sa dozviete na mojej FB - Fashionvisions tak šup šup tam. 

Súťaž potrvá do 15 .mája, kedy vyhlásim vyhercu , veľa štastia.


  • Share:

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Skvely clanok! Vyskusam teda aj ja. Veruze tiez som zabudla na Indulonu :)
    http://tinachic.sk

    ReplyDelete
  2. Ja a indulona sme kámošky dlho a osvedčila sa mi aj pri malom :-) super článok :-) Michaela
    www.imperfect-woman.com

    ReplyDelete
  3. No tak to som rada moja :)

    ReplyDelete