Trend: Štýlové šľapky už aj v slovenskej verzii pod menom KK Shoes

By LucyL - July 21, 2017


Krásny piatok.
Dnes to bude o šľapkách, keďže leto je v plnom prúde. Verím, že ste už niektorí na dovolenkách boli, či sa ešte len chystáte, alebo chcete byť jednoducho IN práve toto leto. Určite sa k Vám už trend "pool slides" alebo gumených šľapiek s dizajnérskym rukopisom dostal. Odštartovala ho speváčka Rihanna a jej kolekcia FENTI pre značku PUMA, kde nám predviedla rôzne šľapky od kožušinových či saténové s krásnou stužkou. Základom je, že sú na gumenej podrážke a sú neskutočne trendy a zároveň sexy. Nasledovali  značky ako Dolce&Gabbana, Givenchy, Gucci, Chanel a mnohé iné, kde v si v sume okolo 250Eur  viete tento kúsok zakúpiť. Lacnejšie verzie ponúkajú reťazce ako je Mango či ZARA.  Cena sa líši v závislosti od prepracovania a materiálov.  



Vedeli ste, že aj na Slovensku máme značku, ktorá takéto štýlové šľapky ponúka? Je ňou značka KK Shoes, pod ktorou sa skrýva známa slovenská moderátorka Kristína Kormúthova, ktorá módu vášnivo miluje a po úspešnom štarte navrhovania exklužívnych tenisiek s Vašim menom, prichádza toto letou s mega bombovou kolekciou šľapiek, ktoré majú o čerešničku na torte naviac. Viete si ich personalizovať a pokryť Vašimi iniciálkami a tým sa stanú o čosi viac osobnejšie. Ja som si ich zamilovala ihneď a už teraz sa neskutočne teším na "tie moje" s inicíalkami LL. Cena je 89Eur a objednať si ich môžete priamo cez instagram KK Shoes či Facebook.


Niečo o Šľapkách KK Shoes.
Vyrábajú sa v  ZDA Partizánske čiže sú úplne Made in Slovakia z najkvalitnejšej talianskej kože.  Vrchný materiál je iba koža aj zo spodu je to teľacia koža, teda aby sa noha nepotila a aby bola uplne mäkkučká a pohodlná. Maskáčový model je z bavlny, no podšitý teľacou kožou. Kristína sa mi priznala, že jej  vlastný svet ju inšpiruje najviac. Najprv sa opýta sama seba, či by si danú vec obliekla či obula. Ak je odpoveď kladná, nápady už idú samé. Rozhodla sa dať jej modelom pridanú hodnotu, keďže si uvedomuje, že módny svet je preplnený už takmer všetkým, ale ak si človek obuje niečo, kde je jeho meno , či iniciálky, je to o jeden dôvod viac, prečo si vybrať práve daný produkt. "Za kvalitou si stojím, inak by som šla sama proti sebe",priznáva Kristína. 





Dúfam, že som Vás inšpirovala a tiež dúfam, že trendy gumené šľapky Vám určite do šatníka toto leto pribudnú.

  • Share:

You Might Also Like

0 lovely comments