F&F press event jeseň/zima 2017

By LucyL - July 08, 2017


Krásny sobotný večer.
Hlásim sa po dlhšom čase a to v čase festivalu POHODA, kde by som si určite užila koncerty Solange či speváčky  Birdy. Nevadí... Som doma s rodinkou a tešíme sa na narodeninovú party pre Lili, ktorá bude budúcu sobotu na Kolibe Zlatá Podkova v Košiciach. Prípravy sú v plnom prúde, tak sa máte na čo tešiť. Ale vráťme sa k jednému krásnemu júnovému štvrtku, kedy sa v bratislavskej Berlinke konala prezentácia dámskej,detskej  ako aj kolekcie spodného prádla, či doplnkov anglickej značky F&F na sezónu jeseň/zima 2017. Veľmi ma teší spolupráca s touto značkou, lebo si v nej naozaj viem vybrať aj pekné kúsky za prístupné ceny a navyše do tejto značky obliekam aj Lilianku a tým obe zabíjame dve mušky jednou ranou. Prezentácia kolekcie sa niesla v duchu inšpiratívnych kontrastov, kde hlavnými líniami dámskej kolekcie bol "Britský vidiek". Podobne ako aj v jarnej či letnej kolekcii hrá prím kvetinová potlač, ale v tlmenejších tónoch staroružovej či nevädzovomodrej farby. Okrem kvetín do hry vstúpia aj viktoriánske detaily na šatách, zvoncové detaily na svetroch, volány a čipky. V rámci spokločenských večerov značka ostáva verná zamatu, ktorý vládne od minulej sezóny a "chokrom" z identickej látky. Musím povedať, že nová dizajnérka kolekcie dala značke punc nadčasovosti a moderny a to za priaznivé ceny. Detská kolekcia prináša kvalitné a pohodlné materiály a zároveň hravé modely, aké detičkám patria. Dievčatká sa môžu tešiť na volány, kvety, káro, ružové a ligotavé prvky a chlapci ocenia športové tenisky a "dospelácke" kúsky v tmavších farbách.
  Čerešničkou na torte eventu bola kreatívna časť blogerov, kde sme si mali z predstavených kúskov vybrať a nastylovať náš finálny look, a predviesť ho na modelke. Ja verím, že sa Vám ten môj bude páčiť.







 Takže môj styling na modelke. Skombinovala som trendy kabátik a kontrast v podobe pyžamového saténového outfitu. Čo na ňho hovoríte? YES or NO? 




 
A na záver Flower Power beauties. Veronika z blogu Special edition life a Drew z blogu Drewsbeauty

  • Share:

You Might Also Like

0 lovely comments