DIOR presentation

By LucyL - June 15, 2017


Koncom mája sa v bratislavskom Inštitúte Dior na Michalskej ulici konala prezentácia kozmetických noviniek značky Dior. Tí, čo ma sledujete na instagrame a videli ste moje instastories ste to určite postrehli. Keď som dostala pozvánku, neváhala som ani sekundu. Od tejto značky mám už veľa  kozmetických produktov a musím povedať, že pleťová ako aj dekoratívna kozmetika sú naozaj úžasné. Veľmi mi vyhovujú hlavne očné tiene, ktoré vydržia na očiach po celý deň a taktiež vydržia doslova roky. Okrem tieňov sú to tiež lesky a rúže na pery. Nádherný event a úžasný catering. Okrem toho nám tri Dior beauty špecialistky, ktoré pracujú pre túto značku už veľmi dlho predstavili jednotlivé novinky. 


 Novinky značky Dior.
Z pleťovej rady Dior prináša experta na dokonalú pleť radu  Dreamskin Advanced, a s ním aj nový zkrášľujúci rituál,  ktorý zvládnete v troch jednoduchých krokoch. Najprv použijete krém Dreamskin, ktorý koriguje nedokonalosti, zanechá vašu pleť žiarivú a vláčnu aj vďaka polymérom novej generácie. Následne si nanesiete Dreamskin Perfect Skin Cushion SPF 50, ktorý zabezpečí bezchybný tón pleti a krásne ju zjednotí. Tento produkt je niečo medzi pleťovým krémom  a make upom. Posledným krokom je revolučná Dreamskin 1-minute Mask, ktorá má peelingový účinok a vráti mladší vzhľad pokožke už v priebehu jednej minúty. Z dekoratívnej kozmetiky Dior prináša rúže z radu Dior Addict s názvom Lip Tattoo. Sú to dlhotrvácne rúže, ktoré Vám len tak nezmyje ani obed s kamoškami, či pohár dobrého vínka. Najnovšia špirála PUMP N VOLUME z radu Diorshow Vám zväčší objem rias na veľkosť XXL a zároveň sa nachádza v praktickom obale, ktorý je zo silikónu a teda si môžete dotlačiť ďalšie potrebné množstvo. Super nie? Čo sa týka parfémov tak parfém Dior prináša novšiu verziu parfému J'Adore Dior s názvom INJOY, ktorá je nádherne prevoňaná ovocnými a florálnymi  tónmi a jedinečnosť jej dodáva nádych morskej soli.       


Čo som si odniesla?
Doniesla som si novú vôňu z rady Miss Dior a to Absolutely Blooming.Aj keď som parfémy tejto rady vždy považovala za extrémne sladké na môj vkus, tak pri tejto vôni išlo o niečo iné ako len sladký nádych. Ide tu o prepojenie vône ruží a lesného ovocia spolu s tónom pivonky a pižmového kvetu. Dokonalé a hravé ako je aj vôňa Miss Dior. Okrem parfému som si odniesla ceruzku na obočie Diorshow Brow Styler č.3 , ktorá nie je len obyčajná ceruzka, ale je to vlastne pentelka, ktorá Vám krásne vyplní chybajúce obočie a krásne si ňou vytvarujete a vytieňujete to svoje do veľmi prirodzeného tvaru. Ja osobne mám radšej prirodzenejšie obočie, ale musím povedať že zas vidíte zmenu. Ako darček som dostala miniatúrku parfému Miss Dior Eau de parfum spolu s telovým mliečkom.









  • Share:

You Might Also Like

2 lovely comments

  1. tak toto je niečo! :) už som postrehla, že si bola na tejto akcii z instagramu, a naozaj vyzerala krásne! :) odniesla si si skvelé kúsky :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  2. juuj dakujem, ano som spokojna

    ReplyDelete