Camouflage & Military green

By LucyL - December 19, 2016


Ahojte.
Keď mi prišla ponuka na spoluprácu od BUDCHLAP.SK, spočiatku som zaváhala, či ísť do tejto spolupráce pánskeho oblečenia, ale keď som si pozrela ich stránku a videla veeeeľmi veľa krásnych a štýlových vecí pre pánov a chlapov, neváhala som a šla do toho. Vravím si:" Ale kto mi teda zapózuje na nafotenie hmmm"? Do 5tich minút bolo rozhodnuté. Sedeli sme s priateľom doma, pili kávičku a riešili, kedy nafotíme spomínaný post a akú location zvolíme. Na moje počudovanie do toho šiel okamžite, čo ma nesmierne potešilo. Pozrela som si jednotlivé kúsky a začala rozmýšľať nad stylingom. Moja voľba padla na vojenskú zelenú a čiernu v kombinácii s maskáčovými prvkami . Hňeď na to som si premyslela rýchly outfit pre mňa, nech "ladíme" a bolo rozhodnuté. Pre Janka som zvolila zelenú MIKINU a strihovo zaujímavo riešené skinny JOGGERY s maskáčovými prvkami, prešívanú BUNDU s maskáčovým detailom na kapucni a členkové TENISKY v kontrastnej bielej.
Presne na moje meniny, čiže na Luciu sa stalo veeeľmi veľa čarovných vecí. Asi budem predsa len tou bosorkou :) Okrem toho, že som mala meniny a od Janka som dostala nádherné biele ruže, bolo aj krásne počasie, aj keď bola zima a poriadne prituhlo, zubaté slniečko nám krásne svietilo a mohli sme nafotiť tento post. Janko mi doslova svojou účasťou na fotení daroval ďalší meninovy darček, keďže neznáša fotenie. Musím povedať, že mi krásne zapózoval zvládol to na jedničku. Nakoniec som sa rozhodla urobiť spoločný post a vlastne sme sa celkom zabavili, užili si to a zároveň sme si trošičku oddýchli od rodičovských povinností. Ďakujem bohu za babky. Bez nich by to skutočne nešlo. Ako sa Vám páčia naše outfity?










                        Janko OOTD: Mikina, nohavice, tenisky, bunda - BUDCHLAP.SK





Môj OOTD: Parka/ H&M (staršia kolekcia) , Kabelka/ Coccinelle - BLACK CUBE , Šaty, maxi sveter - Vintage, Náušnice/ SWAROVSKI ,Six

  • Share:

You Might Also Like

0 lovely comments