spectre & monochrome

By Lucy L. - July 24, 2014


Sorry for my bloggers abscence but the weather and mood is summery and I'd rather spend my time doin something else but ou well, fashion and blogging should be my daily passion so let's see. That day I spent it with one of my precious friends  Lenka and we opted for black&white mix and just had so much fun cruisis around my city, stay tuned for more from my vacation in Cannes & Cote'd azur.

Veľmi sa ospravedlňujem za blogerské pauzy, ale v lete ani veľmi nemám chuť, aj keď nemám rada výhovorky a keďže milujem módu, tak to ani nesmiem povedať.ALE boli sme na dovolenke, report už čoskoro z Cannes a na Azúrovom pobreží. Preto tá odmlka, ale teraz mám pre Vás pripravený tento post.Vznikol s mojou drahou kamarátkou Lenkou, prišla ma navštíviť do Košíc a nafotili sme tento prenádherný post pri mojich obľúbených Kasárňach. Biela a čierna a k tomu odtiene béžovej.
   

Maxi Skirt - H&M
Belt  - Moschino
Shades - Blumarine
White Tee - Tommy Hilfiger
Clutch - GUCCI


And how are you spending your summer???

A ako trávite leto vy???


  • Share:

You Might Also Like

10 lovely comments

  1. beautiful outfit!!
    www.agoprime.it

    ReplyDelete
  2. tie ruky su brutalne zleeeeeeeee. preco s tym konecne nieco nespravis? :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chcela by som vidiet tie tvoje, najprv vyjdi z anonymity a potom kritizuj druhych. Konecene nespravis??? Asi chodis na moj blog dost casto, tak ked sa ti nepaci, ako vyzeram, nemusis tu chodit, respktive prid tu o tri mesiace a uvidis ako budem vyzerat

      Delete
    2. mas velmi krasnu tvar, no konecne popracuj aj na tele. nemyslim si, ze o 3 mesiace budes vyzerat inak, no pridem sa pozriet :)

      Delete
  3. Ahoj Lucka,pre mna velmi inspirativny blog. :) Uz dlho obdivujem tvoju farbu vlasov,farbis si ich sama,alebo mas niekoho kto ti takuto krasnu farbu namiesa?
    Prajem ti aj nam este vela fashion fotiek,aby sme sa vedeli spravne inspirovat. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dakujem ti velmi pekne, potesila si ma. Takze vlasy si vobec nefarbim, i ked priznam sa, mam uz par sediniek, cize coskoro zacnem. Kedze moja prirodzena farba je takato, stale to farbenie oddalujem :) Velmi ma tesi, ze sa ti moj blog paci :)

      Delete
  4. krasne si si to zladila! ja uz pracujem cize prazdniny sa u mna nijako nekonaju :) ale nevadi, som rada, ze mam od skoly pokoj :))

    Pozyvam na DERMACOL giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/07/letna-giveaway.html

    ReplyDelete