&OTHER STORIES -H&M ´s- new brand

By Lucy L. - September 28, 2012


Oh well great fashion news, the new luxury brand  named &OTHER STORIES is coming out from the swedish retail group H&M. This brand is to be launched in spring 2013. This is set to be only women´s brand. this brand will be about bringing everything a woman can wear in one place, focusing on the whole look."We believe shoes, bags, jewelry, lingerie and beauty are keys for styling and just as important as clothing.Design studios in Paris and Stockholm will be responsible for creating the new collections, but the price points will remain around affordable level that H&M is known for.
/
Áno aj je to tu novinka, ktorá už asi obletela svet. Nová luxusná značka &OTHER STORIES je novým projektom švédskeho módneho low cost impéria H&M. Značka by mala svetlo sveta zhliadnuť na jar budúceho roka a je výlučne určená ženám. Ako tvrdia kreatívni riaditelia H&M táto značka sa bude zameriavať na total look, ktorý bude obsahovať kompletnú líniu doplnkov, šperkov, spodného prádla, topánok a kabeliek. Tie podľa nich  majú rovnakú dôležitosť ako samotné oblečenie. Nové kolekcie budú vznikať v Design štúdiách v Paríži a Štokholme  a cena ostane ako je pre H&M známe prístupná, čiže LOW COST. Máme sa na čo tešiť. Ja osobne určite. A čo vy??? 

  • Share:

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. ejha, uvidime co z toho bude :) len mam taky pocit, ze kym sa to dostane aj k nam, bude to trvat dlhsie ako jar 2013 :(

    ReplyDelete