ENVYTHERAPY - Antiaging Serum recenzia

By LucyL - September 11, 2018


Dnes som si pre Vás pripravila recenziu na kozmetické ošetrenie ENVYTHERAPY - Antiaging Serum rovnako aj moje skúsenosti s testovaním tohto jedinečného séra, ktoré som mala možnosť testovaťaj doma.  Celý systém ENVYTHERAPY bol vytvorený ako komplexná starostlivosť o pleť a cieľom je zamerať sa na starostlivosť pomocou kozmetických ošetrení v kombinácii s následným  používaním krémov a sier doma.
Ja som kozmetické ošetrenie  absolvovala ešte v marci na klinike ENVY a v ponuke v tom čase boli Brightening Sérum, ktoré má za úlohu rozjasniť pleť a je ideálnym riešením pre pleť so sklonom k pigmentovým škvrnám a ja som mala možnosť otestovať Antiaging Sérum, ktoré je ideálnym riešením pre pokožku, ktorá zápasí so starnutím, stratou pevnosti pokožky a so sklonom k vytváraniu vrások. Ideál pre mňa, keďže som už dávno nad hranicou 30+.



Aktuálne portfólio sier dopĺňajú aj Hydrating a Clearing Serum


Kozmetické ošetrenie Antiaging  

Zhruba hodinové ošetrenie pleti v krásnom prostredí kliniky stálo naozaj zato.
Jednotlivé kroky zhrniem nasledovne

1.Odlíćenie, Peeling , Dočistenie s tonerom

2. Čistenie pleti s ultrazvukovou špachtlou

3. Vpravovanie séra ANTIAGING ultrazvukovou špachtlou

4. Nanesenie masky Aqua Minerals, ktorá má termálny a hĺbkovo hydratačný účinok

5. 20 minútová terapia svetlom - Smart Looks  ,ktoré stimuluje kolagén, hydratuje, sťahuje póry a jeho liečivé účinky pocíti každá pleť.

6. Nanesenie masážneho oleja a hydratačného krému  





Tesne po absolvovaní ošetrenia a aplikácie svetla Smart look bola pokožka jemne začervenaná, čo sa ale veľmi rýchlo upravilo a výsledkom ošetrenia Antiaging bola dokonale čistá, hydratovaná a vyživená pokožka, ktorá na dotyk pripomínala detskú pokožku.

Pri vekovej hranici +30 je ideálne toto oštrenie aplikovať 1x mesačne a následne sérum používať aj doma 
ráno a večer po očistení pleti pred aplikáciou denného či nočného krému.

   
A takto vyzerala moja pleť po ošetrení.Za mňa maximálna spokojnosť. Aj po dlhodobejšom testovaní séra som videla rozdiel v napnutejšej, hydratovanejšej a žiarivejšej pokožke. Určite toto ale aj iné ošetrenia, ktoré klinika ENVY ponúka môžem vrelo doporučiť.  

  • Share:

You Might Also Like

0 lovely comments