WEDDING PLANNER#2 - Svadobná výzdoba, torta, kytica, darčeky

By LucyL - July 13, 2018


Keďže naša svadba sa blíži rýchlosťou blesku /už je to o menej ako mesiac,/ rozhodla som sa ukázať Vám moje inšpirácie na svadobnú výzdobu kvetov v sále, to ako by mala vyzerať moja vysnívaná svadobná kytica a svadobná torta. Ako už mnohí z Vás viete, naša svadba resp. obrad sa bude konať na Miestnom úrade v Košiciach a keďže to bude úradná svadba, tak okrem hádzania lupienkov po obrade, tam nič špecíalne neplánujeme. O to viac sme sa zamerali na výzdobu sály hotela, kde sa bude konať samotná svadba. Ja preferujem elegantný štýl, bez prehnaných čačiek mačiek a preto hlavný stôl bude obsahovať taký dlhší rad kvetov - ruže, pivónie, hortenzie popretkávané zelenými rastlinkami ako sú eukalyptus, mäta a iné. Presne v tomto duchu sa budú niesť aj centrálne kvetované výzdoby v strede okrúhych stolov, ktorých budeme mať 8. Základom je, aby výzdoba sály, moja svadobná kytica, pierka boli v jednej línii s rovnakými kvietkami. Samozrejme nesmú chýbať aj sviečky, ktoré dodávajú tú pravú svadobnú atmosféru.






Okrem kvietkov plánujeme aj svadobné balóny a tieto potiahnuté tylom ma zaujali neskutočne.

Ďalšou dôležitou súčasťou každej svadby je torta. Moja predstava aj tu je úplne jasná. Polonahá svetlá torta so živými kvetmi. Poťahované torty marcipánom či fondantom sú pomaly ale isto OUT a nahradili ich tieto elegantné, krémové a v neposlednom rade aj ľahšie torty.








Moja vysnívaná Svadobná kytica je inšpirovaná aj týmito kyticami. Páči sa mi viac zelenej, hlavne eukalyptus a jemne odtiene ruzovej a mix kvetov ruža, pivonka a iné menšie kvietky






Darčeky pre hostí sú neodmysliteľnou súčasťou každej svadby. My už tie naše máme, ale samozrejme neprezradím aké. Napriek tomu som sa rozhodla ukázať Vám pár inšpirácii, ktoré zaujali moje očko. Svadobné mandle či makrónky krásne zabalené sú moja topka.










  
V ďalšom asi poslednom  článku Vám prezradím, ako by som si predstavovala svoj vysnený svadobný účes, make up a šaty. Len tak mimochodom, tie moje sa už šijú, ale opäť nemôžem prezradiť. Tak teda po rozlúčke so slobodou pokračujeme s prípravami.

Budem rada, ak mi napíšete, ako si predstavujete svoj vysnenú svadbu, alebo aká bola vaša svadba.     

      

  • Share:

You Might Also Like

0 lovely comments