LILI & FIRST BIRTHDAY PARTY

By LucyL - August 30, 2017


Už je to viac ako mesiac, čo naša malá Lili oslavovala svoje  prvé narodeninky. A keďže boli prvé, tak som sa naozaj rozhodla jej urobiť čo najkrajšiu oslavu. Je pravda, že veľa z nej si asi pamätať ona sama nebude, ale určite jej ju nasledovné fotky budú pripomínať. Oslava dopadla úžasne a nad naše očakávania. Podarilo sa mi prepojiť aj niekoľko spoluprác v rámci blogovania a som veľmi šťastná a vďačná, že prostredníctvom môjho blogu dostanú priestor aj iní šikovní ľudia a snáď táto oslava bude inšpiráciou aj pre Vás. Konala sa  na kolibe Zlatá Podkova a musím povedať, že sme boli veľmi spokojní s jedlom rovnako ako aj obsluhou. Lilinka dostala veľa darčekov a cítila sa naozaj ako malá princeznička. Neplakala a oslavu si doslova užívala.  Čo je ale najdôležitejšie bola rodina a ľudia. ktorí ju úprimne ľúbia a stretnúť sa a stráviť spolu krásny deň bolo pre nás omnoho dôležitejšie než akýkoľvek materiálny darček.

VÝZDOBA
Výzdobu a to konkrétne "baletkovskú kolekciu na party" nám zabezpečila šikovná Evka a jej Oslavky u Evky, ktorej tvorba je nádherná a veľmi kreatívna. Zakúpiť si ju môžete hneď a to prostredníctvom SASHE Papierové kvety na stôl, rovnako ako aj tylové dekorácie akými bol venček, girlanda, šípka s nápisom party či menovky v tvare baletkovských šatiek. Toto sú presne tie detaily, ktoré našej party dodali efekt jedinečnosti. O kvetinovú výzdobu sa zase postaral Robko z KVETY GAROMI a urobil veselé arnažmá z kvetov spolu s paličkami so stuhami v krásnych ruzových krabičkách. Ďalšie maličkosti ako boli balóny, či korunka pre oslávenkyňu som zakúpila v obchodíku Helium King v Košiciach.  
     





 Lilinka si svoje menu, čiže domáce cestovinky s paradajkovou omáčkou vychutnávala z nového jedálenského setu značky Suavinex, ktorý dostala ako darček od obchodíku Crystalbaby a naozaj sa mu hlavne mamka veľmi potešila. Obsahuje totižto misku s vyvýšeným dnom, tanierik, pohárik s dvomi širšími rúčkami, silikónové prestieranie proti šmyku a veľmi dobrú a praktickú lyžičku, ktorá má ideálnu hĺbku a aj sklon pri kŕmení. Môžem len a len odporučiť.












Foto - Peter Meľuch - Flash Foto

  • Share:

You Might Also Like

0 lovely comments