Baby essentials #2

By LucyL - May 25, 2017


Po dlhšom čase som pre Vás pripravila post o novinkách, ktoré nám pribudli pre Lili. Takže ideme na to.



Jedno, čo mi na Slovensku bude strašne chýbať je práve obchod Marks and Spencer  a hlavne oblečenie pre bábätká a detičky. Ešte predtým, ako zatvorili obchod v Košiciach, som Lilinke stihla nakúpiť tieto krásne petrofarebné kusky do jej šatníka. Zaujali ma pretože sú krásne farebné a veselé a hlavne sme trošičku odbočili od pastelových farieb.




 Lyžičky na kŕmenie a vrecúška na uskladnenie kojeneckej stravy Papoo máme z DMky. Tieto skvelé vrecúška sa zospodu dajú otvoriť, naplniť a viete v nich prakticky uskladniť namixované ovocie a zeleninku, ako aj iné príkrmy a vrchnáčikom uzavrieť.Takto ich môžete nosiť na cesty alebo zamraziť a neskôr použiť. Po otvorení bábätko môže priamo konzumovať.Viete si k nim dokúpiť aj šrubovateľnú lyžičku.My sme si ale obľúbili tieto dlhé ergonomické lyžičky v krásnych farbách.


Do zbierky knižiek nám pribudla aj interaktívna knižka Piqipi a to konkrétne opička. Knižka je z látky a dieťatko sa s ňou môže krásne vyhrať, keďže v sebe skrýva množstvo aktivít a spolu s opičkou alebo psíkom zažije kreatívne dobrodružstvá. Na mojom FB o ňu pred pár týždňami prebehla aj súťaž.  Lili si ju zatiaľ ohmatáva a pozerá si obrázky. Na ďalšie aktivity sa tešíme, ale máme ešte čas...
  

Tie, ktoré ma sledujete už dlhšie ste určite spozorovali, že milujem cumlíky od španielskej značky Suavinex. Tie farby a modely sú prekrásne. Keď vidím nejakú novinku, okamžite ju musím mať, áno viem je to diagnóza... Predsa k outfitu musí ladiť aj cumlík či nie? Túto limitku s názvom LOVE máme z obchodíku Baby Ceremony z Auparku v KošiciachBiely Cumlík s anjelikom a srdiečkovým klipom a béžový s hviezdičkou a tiež srdiečkovým klipom.



Máte už niektorú z týchto vecičiek? Ak nie, tak dúfam, že som Vás aspoň trošku inšpirovala.

  • Share:

You Might Also Like

0 lovely comments