Baby essentials #1 - Baby room and Suavinex accessories

By Lucy L. - August 25, 2016


Ahojte,

dnes Vám na blogu predstavím novú rubriku s názvom "Baby essentials", kde Vám predstavím niektoré vychytávky, ktoré som malinkej Lilianke kúpila. Dnes Vám ukážem jej detský  kútik a niektoré produkty značky Suavinex z on line obchodu Dadaaa.sk, ktoré obľubujem. Detský kútik malinkej Lilianky som zariadila v čistom, bielom duchu inšpirovanom štýlom "nordic". Jediné, čo plánujem ešte dokončiť je stena, kde chcem namaľovať ružové krúžky - polka dots. Komodu, detskú postieľku a prebaľovací pult som si zadovážila z IKEA a jednotlivé obrázky, girlandy na stenu so zvieratkami. lampičku obláčik a pohárik s inicialkou L z on line obchodu Nordic Day. V Lindexe som tiž natrafila na obrázky s medvedíkom a s nápisom "Hello I´m New Here". Kozmetiku, olejčeky a cumlíky mám usporiadané v plastových nádobkách na komode a jednorazové plienočky, vlhké obrúsky a krémy na zapareninky zase na prebaľovacom pultíku.Dúfam, že som aspoň trošku inšpirovala mamičky a ja budúce mamičky.



      





Španielska značka Suavinex je na našom trhu známa predovšetkým pre svoj široký sortiment vecičiek pre bábätká. V ponuke majú dizajnové a inovatívne cumlíky, klipy na cumplíky, kojenecké fľašky, doplnky pre bábätká ako sú napríklad nožničky na strihanie detských nechtíkov, hrebienky a kefky na jemné vlásky bábätka , misky a lyžičky na kŕmenie, sterilizátor fliaš či dizajnový mixér na detské pokrmy. Táto značka praktickosti svojich výrobkov, ponúka mamičkám aj jedinečný trendový dizajn.  Materiál cumlíkov je buď kaučuk alebo silikón, tvar anatomický - zrezaný alebo fiziologický- sploštený .Farebný dizajn ponúka aj širokú škálu trendových potlačí na cumlíky od kvietkovaných pre dievčatká až po kárované vhodné hlavne pre chlapčekov. K jednotlivým potlačiam je možné dopasovať aj klipy na cumlík. 

Lilianke  vyhovuje cumlík Fusion od Suavinex. Tento silikónový fyziologický cumlík v tvare motýlika sa skvele hodí k malej detskej tváričke. Všetky cumlíky aj kefku s hrebienkom tejto značky som si zadovážila v on line obchodíku Dadaaa.sk , s ktorým som maximálne spokojná a ktorý ponúka širokú škálu práve produktov Suavinex.





Cumlíček Swarovski pre šťastie a spokojná Lilianka


Čo hovoríte na kútik našej dcérky, páči sa Vám?

  • Share:

You Might Also Like

1 lovely comments

  1. Pekná izbička :) som zvedavá, aké to bude keď budeme my zariaďovať. Ale to je ešte asi ďaleko.. :) a malinká je nádherná. :)

    ReplyDelete