The Next Talents - Vogue Italia and yoox.com

By Lucy L. - March 14, 2016


Každý rok sa na Milánskom fashion Weeku okrem prehliadok a prezentácií koná aj prezentácia mladých talentov - The Next Talents. Mladé inovatívne značky, pod záštitou časopisu Vogue Italia a pod vedením šéfredaktorky Francy Sozzani a on line obchodu yoox.com majú tak možnosť predviesť svoje kolekcie.  Samozrejme, že sme nemohli chýbať ani tam a nafotili sme kolekcie a doplnky. ktoré ma zaujali asi najviac svojou extravagantnosťou a nápaditosťou. Ach koľko vecí, doplnkov a oblečenia by som chcela vlastniť a stále mám pocit, že mi v šatníku  niečo chýba.
Vy braní tohtoroční víťazi:
Anouki, Lovebirds,Moon J, Paskal, Francesco Visone, Matter Matters, Laurence & Chico,YII, Luca Larenza - pánska kolekciaPetit Tribe- detská kolekcia,  Chris Kabel -  svetelná inštalácia

Mojou favoritkou bola ružová kabelka od návrhárky z Honk Kongu - Matter Matters. Páčila sa mi kombinácia kože, plastu a zaujímavých detailov a zabavila som sa na modeloch od  Laurence & Chico, ktorá predviedla hravé kožušinkové detaily. Čo na ne hovoríte Crazy že??? 




















Nezabudnite si prečítať o mojom prvom dni na Fashion Weeku v Milánena aj na  stajle. Budem sa tešiť na vaše milé komentáre. 

  • Share:

You Might Also Like

2 lovely comments

  1. Fakt uletene, ale v tom pozitivnom slova zmysle! :-) Brala by som vsetko, dokonca by som odvahu nabrala aj na to zlte s ciernymi bodkami a tak vyparadena by som vyrazila do slovenskych ulic, co by zarucene sposobilo kazdemu sok. :-)

    ReplyDelete
  2. No to urcite ved moda je zabava a experimentacia a tak to ma byt :)

    ReplyDelete