Milan Fashion Week - Day 1

By Lucy L. - March 05, 2016


Almost two weeks ago i had the chance to assist at Milan Fashion Week FW2016. Amazing tour of fashion shows and presentations which took place all over Milan. Let me present you this fashion diary of my stay in Milan. Follow my journey... Sorry to all my followers for being absent for such long period but I promise i am back with lots of new energy and inspiration for you.

 V prvom rade Vám mojim čitateľom a aj followrom sa chcem ospravedlniť za dlhú pauzu na tomto blogu a sľúbiť ,že sa polepším a budem prispievať častejšie.  Minulý týždeň sme sa v Miláne spoločne s mojím snúbencom  zúčastnili Milánskeho módneho týždňa, kde sa prezentovali najnovšie dámske kolekcie na nasledujúcu sezónu. Predstavím Vám jednotlivé dni spolu s prehliadkami a zážitkami , ktoré sme zažili. Po našom príchode na hotel na nás čakali pozvánky na jednotlivé prehliadky a hneď sme si urobili plán na nasledujúce dni, keďže sme vedeli ,že budú extrémne hektické.


Môj outfit, my outfit : Zvolila som elastické šaty H&M trend a k nim výraznú dvojfarebnú kožušinku, kabelku Rockstud bag z letnej kolekcie Valentino a aj moje obľúbené glitter topánky z tohtoročnej  zimnej kolkcie Gucci.
Pins alebo mini brošničky sú z kolekcie Stradivarius 











Streetstyle day 1: Milujem streetstylové fotografie, hlavne tie zahraničné a Miláno tým, že je mekkou módy práve počas fashion weekov je zdrojom inšpirácií a to na každom kroku. Počasie prvý deň prehliadok bolo skvelé  a tak nám vyšli aj fotky. tieto konkrétne som nafotila pred prehliadkou Costume National.







Anna Dello Russo





Inšpirácia všade, kde sa len pohnete. Veľmi sa mi páčia aj výklady obchodov a to najviac v luxusnej milánskej štvrti Il quadro della moda - alebo módny štvorec, kde sa nachádza Via Montenapoleone, Via Sant Andrea alebo Via della Spiga .






Výklady talianskeho dua Dolce&Gabbana sa premenili na trh s ovocím a doplnky boli jeho súčasťou. Mňam...

V nasledujúcom poste Vám predstavím tu a aj na stajle prezentácie a prehliadky prvého dňa, tak sa máte na čo tešit.  
Ako sa Vám páči streetstyle a čo hovoríte na môj outfit outfit? 




  • Share:

You Might Also Like

16 lovely comments

  1. Tí ľudia majú neskutočné oblečko, jáj, normálne slintám. :-) A tie tvoje topánky, neviem z nich oči pustiť, sú fantastické! Plus zamilovala som sa do tvojho kožušinového goliera! :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    ReplyDelete
  2. Krásne fotky, vidím, že Fashion Week v Miláne si si naozaj užila! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    ReplyDelete
  3. Ano Nicol užila velmi ;) a dakujem ;)

    ReplyDelete
  4. Milan fashion week is always inspirational. Thanks a ton for letting us know about this fest through your blog. I am a fashion freak and always attend fashion events at local event space NYC and thinking to start a fashion blog too.

    ReplyDelete