Schoolgirl

By Lucy L. - May 12, 2014

Tieto fotky vznikli, keď vonku pršalo a sú dôkazom toho, že aj doma sa dajú fotiť pekné a inšpiratívne posty. Modrá košieľka, stužka z organzy a vintage brošňa boli hlavnými aktérmi. K tomu suknička s aplikáciami, silonky s bodkami a zamatové sandálky...Ako školáčka, ach kde sú tie časy, čo hovoríte na tento outfit???

This photoshoot is the result of a rainy day and as you can see is a living proof that you can really shoot a great post also at home, where I love it. I styled up powder blue shirt with organza bow and vintage brooche, mixed it with embellished skirt, stockings a pois and velvet sandals. I felt like a schoolgirl, omg so much time has passed already, anyway how do you like it???  






Shirt : Benetton
Skirt : F& F
Sandals: Max&Co

  • Share:

You Might Also Like

5 lovely comments

  1. Nice shirt!
    www.agoprime.it

    ReplyDelete
  2. Lucy, sledujem Ta uz dlhsiu dobu (cca vyse 2 rokov) a tymto komentom Ti nechcem ublizit, ale naopak Ta povzbudit a pomoct Ti vylepsit vizualnu stranku blogu.

    Prosim ak sa da, zmen header blogu. Toto je Tvoj blog, Tvoje kreativne fashion okienko a rozmazana pixelova fotka Any, nech je aka chce modna ikona a Tvoja inspiracia, nepropaguje Teba, ale ju a mozno trosku "pokulhavajuce" designerske ocko. Zmenila by som aj efekt na Tvojej fotke, prec s mirror efektom, ktory vytvara dojem dvoch fotiek. Co sa tyka fotiek, vyzeras uzasne, vidim, ze si vyrazne schudla a velmi Ta za to obdivujem. Snaz sa volit rovnaky ram fotiek - bud na stojaka alebo nalezato. Vyzera to viac ucelene a cisto, ludske oko si rado oddychne a oddychne si jedine pri cistom designe kde nie je zbytocny sum :) a este by som presunula My fashiolista finds, ktory je na samom spodu na kraj kde mas zalozky a odkazy na starsie posty :)

    Inak super a len tak dalej. Dufam, ze za chvilu tu bude viac komentov, pretoze Ty si ich fakt zasluzis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dakuje Fifiiiinka za tento krasny komentar, vdaka za tvoju priazen mojmu blogu. Ano je pravda, ze ani mne sa ten header boh vie ako nepacil a mas pravdu, ide o moj blog. Urcite su tvoje rady na mieste a na vyzore mojho blogu popracujem.Ak mas chut kludne mi napis aj na lucyfashionvisions@gmail.com, budem velmi rada. :) Prajem pekny den

      Delete
  3. waw Love your skirt :)
    www.agoprime.it

    ReplyDelete