MY MAKE UP essentials

By Lucy L. - November 03, 2012

As many of you have asked me about my make-up essentials, this post is dedicated to what I normally wear every day. I tend to skip putting make-up on my face but it is wrong, all girls should always try to put something on to be always fresh an beautiful.
/
Keďže sa ma mnohí pýtajú na môj make-up a to čo používam na moju tvár, tak tu je krátky a veľmi stručný post , kde Vám ukážem moju základnú výbavičku. Priznám sa, aj ja často krát vynechám make-up a líčenie, ale stále treba dbať na úpravu tváre a snažiť sa aspoň minimálne použiť tónovací make-up, špirálu a lesk /plus ja stále dodávam aj púdrovú hlinku, ktorá dodá vašej pleti krásny opálený tón.



Juvena skin energy moisture cream for day and night, Juvena eye cream.
Tento krém používam na deň aj noc plus očný krém . Všetko je na normálnu pleť i keď moja je zóna T.

 NUMBER 1 make up is Double wear - Stay- in- place make up from Estée Lauder. I normally use number 3 in light version and 10 in heavier version but they are both excellent.
/
Tento Make-up považujem za jednotku medzi make upmi, Double Wear Stay -in- Place od Estée Lauder je v dvoch verziách Light, odľahčený na leto resp na deň a ten klasický , velˇmi dobre krycí a prirodzene vyzerajúci je vhodnejší na zimné mesiace, alebo na večerné líčenie. Odtiene , ktoré vyhovujú mojej pleti sú 3 pri Light a 10 pri klasickej verzii. 

Dior eye shadow travel kit including powder, blush, and lip glossess, Esteé Lauder Doble wear eye pencil in color 02 -Coffee /mixture of brown and black/perfect to creaty smoky eyes and also natural tones, Estée Lauder high gloss - 13 Berry and I alternate Double wear Estée Lauder mascara - 02 Brown and Chanel Immitable mascara - 10 black
/
Líčenie moje každodenné - Najlepšie očné tiene má podlˇa mňa značka Dior, tie mám v cestovnej verzii spolu s leskami, púdrom a lícenkou, ceruzka na oči je Esteé Lauder Doble Wear eye pencil vo farbe 02 - Coffee/je to pekná tmavá farba hnedej až čiernej /,táto ceruzka ma na druhom konci aj gumičku na tieňovanie. Na deň najčastejšie používam lesky na pery a momentálne je to Estée Lauder high gloss - 13 Berry a čo sa týka špirály tak je to striedavo Double wear Estée Lauder - 02 Brown alebo  Chanel Immitable mascara - 10 black
Brushes and my best friend forever - NUTRITIOUS Vita-Mineral Loose powder Make-up - Intensity 4.0 to give and anhance your skin and give it a shade of su tan, you will look gorgeous.
/
NUTRITIOUS Vita-Mineral Loose powder Make-up - Intensity 4.0 .
Tento púder čokoládovej farby je môj absolútny favorit a dodáva mojej pleti pekný opáleny vzhľad a nezabúdajte na líčiace pomôcky ako sú štetce, najlepšie z prírodných vlasov.
SMILE SMILE SMILE and BE HAPPY and you will look even more beautiful

I keď frázovito ale pravdivo , Smejte sa a žiarte šťastím, lebo to vašej pleti nendodá žiadna kozmetická značka, Pekný víkend 
Have a beautiful weekend sweeties
Lucy
A aby som nezabudla, píšte mi do komentov vaše tipy na kozmetické produkty a nezabúdajte na LANVIN

GIVEAWAY

  • Share:

You Might Also Like

6 lovely comments

  1. páči sa mi, že nemááš tolko tých zbytočných nekvalitných vecí, ktore ani nepoužívaš ako ja... začinam sa uz tiez radsej riadit pravidlom že radšej menej, čo pouzijem a kvalitnu kozmetiku... stačí mi dobrý denny krem, makeup, farba na licka, resp.puder, kvalitná linka na oci, pretoze tiene velmi nepouzivam, maskara a labello :D na čo vsak nedam dopustit je YSL rouge volupte...nenosim ho nejak casto, lebo si videla aky je cerveny... :D kvalita je sak vyborna, pretoze aj keby som chcela tak dole nepojde, iba s odlicovacom.... P.S. zlátíí ste spolu :)

    ReplyDelete
  2. Lucy vyzeras tu fantasticky :) a mas pravdu- mozno sa to nezda, ale stetce su pri liceni fakt dolezite :)

    ReplyDelete
  3. Make up Estee Lauder musí být super!:))

    ReplyDelete
  4. Lovely blog<3
    Check out mine sometime if you want :)
    x
    http://aimerose.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. jsi krasne nalicena!!!
    http://sienastyle.blogspot.it/

    ReplyDelete