I LOOOVE Fashion TV

By Lucy L. - July 24, 2012

Whenever I feel like being in a nice cosy, POSH fashionista place I opt for Fashion Café in Košice, my hometown, where I live, have a sneak peek of few shots taken some time ago , I tried to capture this place in my eyes, artistic fashionvisions eyes...More - Fashioncafe. By the way I am not such snob, I am pretty humble. LIKE IT????
/
Vždy keď mám chuť na príjemné, fashionista trošku snobsky osadené miesto, tak zavítam do nášho Fashion Café v Košiciach/až sa divím, že tu také niečo máme/ v OC Galéria. Ponúkam vám zopár záberov z tohto miesta, fotky su staršie pár mesiacov dozadu a dúfam, že sa Vám mojimi očami - fashionvisions  budú páčiť. Viac o Fashion Cafe - Fashioncafe , a aby ste si nemysleli, ja nie som snob, len mám občas chuť na také miesta a čo vy čo sa Vám páči ???



Blouse - ZARA - old
Clutch - Louis Vuitton

  • Share:

You Might Also Like

8 lovely comments

  1. To vypadá moc pěkně, mám ráda takováhle stylová místa :) Nejvíce se mi pak líbí různé sushi bary, většinou jsou v krásném moderním japonském stylu.. škoda že tady v čechách je jich pouze pár v praze :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo a mimochodem moc krásná kabelka :)

      Delete
    2. Kami nic si z toho nerob aj u nás v košiciach ich veľa nie je, ale určite o každom zaujímavom mieste napíšem :)A inak sushi milujem aj ja a to strašne :)

      Delete
  2. Yay! FTV rulezzz:)

    http://theprintedsea.blogspot.de/

    ReplyDelete
  3. Je to tam fajn, neodpadávam z toho ale sedí sa tam celkom príjemne a ako bonus pre mňa to mám naozaj na skok :D

    ReplyDelete
  4. skvělé, ráda bych to uviděla vypadá to skvěle... moc se mi líbí tvůj blog

    vacantfashion.blogspot.com

    ReplyDelete