EASTER

By Lucy L. - April 06, 2012

Today is a GOOD Friday and me and my boyfriend are decided to be just on liquid foods such as juices and coffe and milk...etc, hopefully we can manege it til tonight,at least it´s a great beginnig spiritually and fhisically to start to change somethin.  Easter is the beginning of new season , the spring is coming and I love to decorate the house, i like to do it my way and be somehow different , Enjoy my flate dressed in Easter MOOD.

Dnes je Veĺký Piatok a ja som sa rozhodla spolu s mojím boyfriend, ze budeme len na tekutinách t.j džúsy, mlieko, káva. Dúfam , že nám to vydrží a okrem faktu, ze je dnes Kresťanský sviatok nás to nakopne k tomu, aby sme si vstúpili do svedomia :D Milujem však dekorovanie a taktiež som si krásne vyzdobila byt na túto Veľkú Noc. Niečo tradičné , niečo NOVÉ, tak si pozrite moje dekorations a napíšte mi ako zdobíte vy svoje príbitkyna Veľkú Noc...Už sa teším na príspevky...

xoxo
Lucy




  • Share:

You Might Also Like

1 lovely comments

  1. Krásné a moc milé fotky. Velikonoce jak mají být ;-), naprosto úžasné, vtipné a veselé dekorace. Tleskám Ti, šikulko! U nás měl hlavní slovo velikonoční vintage zajíc, to se ví ;-).
    Giveaway

    ReplyDelete