Lilinkina nová izbička

By LucyL - April 30, 2020


Dnešný post bude o tom, ako sme s Lilinkou spoločne vyzdobili jej izbičku. Konkrétne steny a to nálepkami INSPIO, po ktorých som dlhodobo pokukovala a dokonca som si od nich na festivale UCHO v Košiciach zakúpila nálepky zvieratiek, ktoré má Lili vedľa postieľky. Vôbec ma ani len nenapadlo, že o nejaký mesiac príde ponuka na spoluprácu a keď som si otvorila mail, nesmierne ma potešil, lebo práve nálepky do jej izbičky bolo to, čo potrebovala. Na ich stránke nájdete množstvo plagátov, nálepiek, dekoračných tabúľ a aspoň takto sa Vám pokúsim ukázať, čo som si vybrala ja a ako doladila s celou izbičkou.

 Ako prvú som vybrala dekoračnú personalizovanú tabuľku , ktorú som doteraz nemala čas dať vyrobiť pre Lili a práve táto tabuľka Vám pripomenie narodenie , čas a miery vášho bábätka. Zvolila som jemné odtiene, aby ladili do izbičky, ktorá je v pastelových tónoch ružovej a béžovej.


Z kolekcií nálepiek na stenu som vybrala kolekciu LES v zlatej farbe, ktorá obsahuje sériu nálepiek zvieratiek na stenu, bodky, girlandu, masky na hranie, míľnikové kartičky, meter, plagáty na stenu a hracie pole na hru "Človeče nehnevaj sa" s motívmi zvieratiek. S celou sadou si viete izbičku vyzdobiť a zvyšné doplnkové veci viete použit na interaktívne hry.



Pre malú princeznú zrkadielko v tvare korunky.




Aplikácia jednotlivých nálepiek je veľmi jednoduchá a zároveň je to aj aktivitka pre vaše deti, ktoré Vám isto radi pomôžu.


Na túto stenu sme nalepili nástenný meter.


Snažila som sa o vyváženosť farieb aj dekorácií, aby priestor nepôsobil preplácane, ale zároveň vkusne a hravo, keďže je určený pre dievčatko.


 A takto s na postieľke vytešovala Lilinka. Samozrejme spiace očká nad postieľkou nesmeli chýbať
Čo poviete na rozdiel? Páči sa Vám?
Na stránke INSPIO a konkrétne  TU si viete tematicky vybrať sadu nálepiek, ktoré sa Vám najviac páčia a aj podľa toho či je izbička pre dievčatko alebo chlapčeka.  Popravde, ak by som už nemala zastúpené pastelové farby v izbičke Lili, páčia sa mi aj stromy a zvieratká alebo balóny, ktoré časom možno doplníme.


Krásny deň 

Lucy&Lili

  • Share:

You Might Also Like

2 lovely comments