Tipy na vianočné darčeky s BELLA ROSE

By LucyL - November 17, 2019


Dnes po vyše roku sa Vám hlásim s novým článkom na blogu. Zistila som, že písanie článkov ma stále veľmi baví a že články sú omnoho viac prínosnejšie, než kolónka komentu pod fotkou vo feede na Instagrame. Témou dnešného článku budú VIANOCE, ktoré sa nám blížia a ktoré verím, že väčšina z Vás miluje rovnako ako aj ja. Okrem toho, že Vianoce sú hlavne o trávení času s najbližšími, sú aj obdobím, kedy sa obdarúvavame navzájom a preto sme sa s BELLA ROSE dohodli, že Vám predstavím niektoré moje tipy na tradičné alebo aj netradičné vianočné darčeky práve z tohto môjho obľúbeného online obchodu. Ja som pre Vás vybrala pár produktov, ktoré ma zaujali a mohli by vás inšpirovať, ak nebudete vedieť "odkiaľ kam"  pri kúpe darčekov. Sekcia VIANOČNÉ DARČEKY sa na stránke nachádza práve TU a do 20.11 máte s kódome VIANOCE19 zľavu 20% na celý sortiment. Moje darčekové  tipy som rozdelila do nasledovných kategórí, tak poďme na to.

Darček pre kamošku, mamku alebo pre Vás 



  
Dlho som rozmýšľala, aký milý, praktický a zaujímavý darček vybrať a a nakoniec moja voľba padla na tento zlatý ananásový mini podnos na cukrovinky, ale aj na šperky, ktorý určite poteší a zaujme, keďže je to aj celkom milá dizajnovka. Veď ananásy ako doplnky v poslednej dobe hrajú prim. Na stránke nájdete jeden podobný TU . Ďalším voňavým darčekom je mydielko ALMARA. Tieto ručne robené prírodné mydlá sú tak krásne, že ich máte najprv chuť ochutnať a až potom ovoňať a myslím, že urobia radosť každej žene. Hlavne keď tápete nad nejakým malým milým darčekom Mydielko Vám krásne zútulní kúpelňu, keďže je krásnym dekoratívnym doplnkom a k tomu dodá vašej pokožke výživu a hebký zamatový vzhľad.





Darček pre manžela, priateľa, otca

Tu som pre Vás vybrala tento šikovný nástroj na vytvarovanie dokonalého burgra - BURGER PRESS. Je to mini lis na burgre a veľmi šikovný pomocník v kuchyni. Ak chcete, aby sa vaša polovička začala realizovať aj v kulinárskom smere, idélny začiatok je mu dopriať tento originálny darček. Nájdete ho v sekcii Darčeky pre mužov



 A keďže sme ho chceli ihneď vyskúšať v praxi, urobili sme si včera doma hneď aj chutné domáce burgre. Manžel sa blysol a okrem burgra sme mali doma aj domáce kváskové žemle. Ako BONUS Vám prikladám recept na manželove hamburgery.





Jankov domáci burger

500 g falošnej sviečkovice
1 väčšia červená cibuľa popražená
2 strúčiky cesnaku
3 vajcia
1čl červenej papriky
1 lyžica kečup
1 lyžica horčice
petržlenová vňať
soľ

Všetky suroviny spolu premiešať a následne vytvarovať burgre a upiecť na panvici. Do žemle klasicky pridať plátok syra, list šalátu, pláto paradajky a omáčku podľa chuti.

Darček pre vašu ratolesť 3+ 

Ak máte radi drevené hračky, určite Vás poteší aj táto drevená hra "Človeče nezlob sa" od KIDS CONCEPT. . My sme sa včera zahrali a nasmiali celá rodina. Ja osobne mám rada, ak darčeky spájajú rodinu a všetci spoločne vieme tráviť čas práve hrou či varením. Inak samozrejme Lili sa na tom viac zabávala ako hrala, čiže reálne na hru má ešte čas, ale zvieracie figúrky ju naozaj veľmi zaujali rovnako ako aj hádzanie kockou.







  • Share:

You Might Also Like

2 lovely comments