PINK

By LucyL - May 07, 2018


RUŽOVÚ farbu zbožňujem. Naozaj od cukríkovej ružovej až po pastelové, či NUDE odtiene, je táto farba neskutočne krásna a kombinovateľná. Ružová sa mi spája s očakávaním dievčatka, pastelová ružová s jarnými outfitmi a dievčenskou detskou izbičkou a v neposlednom rade aj tieto stromy a ich lupienky na jar znamenajú záplavu ružovej a my blogeri striehneme na ten moment, kedy si naše fotky môžeme "zvečniť" práve s touto scenériou. Napokon sa to podarilo aj mne. I keď narýchlo, fotené mojim chlapom. Nevadí, páčia sa mi rovnako. Organizácia outfitových fotení s dieťatkom je teraz omnoho náročnejšia, keďže vždy musím zabezpečiť stráženie malej, vymyslieť inšpiratívny outfit, nájsť fotografa, alebo nafotiť sa počas obedňajšej pauzy s mojim drahým.O to viac sa teším, keď sa fotky podaria a ja som maximálne spokojná s finálnym výsledkom.Zároveň som vďačná bohu za naozaj veľmi dobré a pokojné dieťa, ktoré vydrží takmer s hocikým a o to sú fotenia viac realizovateľné. Pred pár dňami som začala aj riešiť dilemu, či sa vo svete "blogovania" považujem skôr za "módnu blogerku" alebo "mama blogerku". Musím povedať, že sa tie moje pocity nejako striedajú. Začínala som ako módna blogerka ale mám dni kedy by som vkuse fotila iba Lili, to čo nosí, s čím sa hrá a naopak sú dni, kedy chcem byť sama sebou, len ja a moje myšlienky outfity, módne inširácie a detské veci v tej chvíli nechcem ani vidieť. A viete čo? V Súťaži Bloger Roka 2018, ktorá odštartovala 1. Mája som nakonic ostala verná kategórii "Móda", kde sa cítim viac "doma" a kde mi môžete posielať svoje hlasy. Niežeby som sa necítila byť mamou, tou som najradšej, ale Mama blogy mi prišli omnoho viac orientované na deti, než je ten môj. Budem rada, ak mi dáte vedieť v ktorej kategórii ma viac vidíte vy.
Tento outfit som poňala v znamení "sporty chic". Tenisky, podkolienky Adidas a "industriálny opasok", ktorý je DIY vyrobený mnou som skombinovala s mojou obľúbenou tylovou bomberou a saténovými šatami. A keďže plastické kúsky su momentálne veľmi trendové, celý look som doplnila transparentnou taštičkou. Výhodou takejto kabeločky je fakt, že v nej okamžite nájdete to, čo hľadáte a to ju ani nemusíte otvoriť. Smart že? Na druhej strane je to výzva pre zlodejov, ale trendy sú trendy a my "fashion victims" ich musíme nasledovať. Čo už...






          
Šaty, bombera - H&M
Okuliare - zoot.sk
Kabelka - Stradivarius
Opasok- DIY /Hornbach/

Ak sledujete teda môj blog, považujete ma za "fashion blogerku a influencerku" a hlavne mi chcete dať svoj hlas, lebo sa Vám môj blog páči a inšpiruje STAČÍ: 

poslať SMS v tvare BLOGER/medzera/ 162 na Číslo 6661, kde cena jednej SMS je 0.50 Centov a výťažok poputuje na Nadáciu Križovatka. Viac o nadácii sa dozviete TU.

Ďakujem Vám za každý jeden hlas 

  • Share:

You Might Also Like

1 lovely comments