F&F jar/leto 2018

By LucyL - March 21, 2018





Minulý mesiac som sa v Bratislave zúčastnila predstavenia novej kolekcie značky F&F. na sezónu jar/leto 2018. Vonku máme zase zimu napriek tomu, že včera bol prvý jarný  deň, ale ja sa teším,že aspoň týmto článkom spolu s touto nádhernou rozkvitnutou stenou a súťažou, ktorá práve teraz prebieha na mojom Instagrame o krásne kozmetické novinky, Vám chcem toto "čakanie na krásne teplé dni" spríjemniť.
Ale vráťme sa na event s F&F, ktorý dýchal jarno-letnou atmosférou a myšlienkami som sa pri pohľade na krásne kúsky, úžasné plavky a doplnky preniesla o pár mesiacov dopredu a videla sa na nejakej prímorskej pláži. A o tom aj kolekcia jar/leto 2018 je. Inšpirovaná čarom exotických destinácií, kde sa pestrofarebné africké vzory a výrazné havajské motívy vynímajú na podklade sivých či pastelových farieb.V letnom šatníku nebudú chýbať ani orientálne motívy a už samozrejmosťou sú kvetinové vzory a potlače. V kolekcii dominuje bohatý výber šiat dĺžky midi, topov odhaľujúcich ramená a džínsov s nášivkami. V pánskej kolekcii sa do módy oficiálne vrátil vzor v podobe kvetovaných košiel. Farbami leta v pánskej kolekcii sú indigová a neutrálne odtiene, ktoré prezrádzajú túžbu po dobrodružstve. Zaujímavé ružové odtiene, športový look, vojenské vzory a technické detaily. Aj toto sú prvky pánskej kolekcie na jar/leto 2018 kde druhá časť kolekcie reflektuje atmosféru exotického Zanzibaru. Detská kolekcia žiarila farbami a živými vzormi. Potlače, nášivky, kvetinky a holografické  farby meniace materiály tvorili súčasť kolekcie. V chlapěnskej časti zas dominovalo Safari, obrázky zvierat, džungle a farby ako khaki, svetlohnedá a oranžová.
Event dopadol na jednotku. Okrem prezretia si kolekcie, sme sa streti s mnohými blogerkami a úrpimne si pokecali  v krásnom prostredí reštaurácie FACH v Bratislave, kde vo vnútorných priestoroch aj nájdete živé stromy, ktoré dotvárali jedinečnú atmosféru celej prezentácie.Nechýbali ani skvelé mňamky a to makronky, ovocie na všetky spôosoby a lahodne smoothies. ĎAKUJEM ešte raz  za pozvanie a teším sa na ďalšie skvelé akcie.







Tento overal na leto sa mi veľmi páčil


A s úžasnými dievčatami a zároveň blogerkami Veronikou zo Specialeditionlife, Simonkou zo simonaskodova.sk, večne usmiatou a farebnou Lenkou zo thestylelemon , úžasnou Timeou z blogu Timea-timbo  a Zuzkou z blogu Zuzu predaj. a samozrejme PR managerkou F&F Zuzkou, ktorej touto cestou ďakujem .   







      Foto : Lenka Imrichová

Ako ste na tom vy? Tiež sa neviete dočkať leta??? Mňa už tá zima vôbec nebaví 

  • Share:

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. ani mňa už zima vôbec nebaví, a keď vidím takéto jarné kvetinové kúsky, tak sa už naozaj neviem dočkať, kedy ich budeme nosiť :)
    MakeupbyVeo

    ReplyDelete