Oversized coat and clear aviators

By LucyL - February 12, 2017


Krásnu nedeľu.

Víkend je už za nami a nový pracovný týždeň pred nami, samozrejme maminky na materskej nerátam a konečne po dlhšom čase je tu outfitový post. Tentokrát aj so snehom a fotený mojou novou zrkadlovkou CANON, ktorú som dostala pod vianočný stromček. Je taká základná EOS1200D, ale mne úplne postačuje.Veď posúďte sami... Aj keď to vyzerá, že sme fotili niekde v horách, tak nie je to tak. Boli sme u rodičov na Podhradovej a príroda tam je neskutočná.Hlavne v zime má človek pocit, že je v horách. Rozhodla som sa nafotiť môj nový kabát z H&M, ktorý sa mi v zľavách podarilo zohnať za neskutočných 20 Eur z pôvodnej sumy okolo 89 Eur. Takéto "dealy" sú pre mňa maximum a v tomto prípade som ani na minútku nezaváhala. Práve takýto model a farbu CAMEL som už dlhšie zháňala a takpovediac, som si ju aj privolala. Okrem vrstvenia, čo je v zime úplný must som celý nude look doplnila pilotkami s priesvitnými sklíčkami, ktoré sa mi už dlhšie veľmi páčia. Čo vy na to , idú mi, alebo ma veľmi zostarujú... Som zvedavá, čo poviete. Mne osobne sa celkom páčia.
Tento týždeň nás čaká Valentín, sviatok zaľúbených, tak si ho poriadne oslávte. Ozaj... Aký je Váš názor na tento sviatok? Lebo môj priateľ ho veľmi neuznáva. Vraj ľúbiť sa treba celý rok a takéto "americké" komerčné sviatky nie sú nič pre neho. Naopak, ja ho mám celkom rada. Asi to bude tým, že som žena a logicky všetko viac prežívam. Nehovoriac, že po narodení dcérky ešte stonásobne.











OUTFIT:
Kabát, coat - H&M
Transparent aviator shades - no branded, EBAY
Boots, čižmy - Tommy Hilfiger, Aupark Košice 

  • Share:

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Vyzeras skvele Lucka, ako si uzivas materstvo? Mala je rozkosna. :)

    ReplyDelete
  2. Dakujem moja, uzivam teraz je trosku chora ale inak super

    ReplyDelete
  3. zrkadlovky sú už pomaly nevyhnutnosť keď si blogerka, haha :) a Canon je skvelá značka, tak určite si spokojná :) tieto okuliare som si začala všímať poslednú dobu na ženách, ale máš môj obdiv, pretože ja by som sa neodvážili si ich vziať :) pritom vyzerajú veľmi "šmrncovne" :)
    my s priateľom tiež nejak neuznávame Valentína, ale nejakú drobnosť si dáme :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete