Tehotenské fotenie

By Lucy L. - August 19, 2016



Ahojte,

dnes som opäť späť na blogu po dlhšej pauze. Po pôrode dcérky kmitáme a nespíme a radujeme sa z malinkej Lilianky a preto som trošku odsunula blogovanie,ale konečne sme si vytvorili aký taký režim a malinká večer krásne spinká, čize ja môžem opäť blogovať a deliť sa s Vami o moje zážitky, tipy a outfity. Tento post by som chcela venovať ešte obdobiu "tehotenskému s bruškom" a chcela by som Vám ukázať fotky, ktoré vznikli v spolupráci so skvelou fotografkou Domi. Váhala som dlhšie či do niečoho takého ísť a priateľ bol z počiatku proti, keďže on sa nerád fotí, ale napokon sa nechal presvedčiť a vznikli z toho tieto fotky, keď Lilianka bola ešte v mojom brušku, ach ako ten čas rýchlo letí.

Som zvedavá, či sa Vám páčia a budem rada keď mi do komentov napíšete, čo si myslíte o tehotenskom fotografovaní. Išli by ste do toho?

 Na fotenie som si vybrala aj mint šaty z kolekcie Ida Sandor , ktorá nesie názov MINT  a tiež úžasné šperky zo skla s minimalistickým dizajnom, ktoré sa k Idiným šatám neskutočne hodia od značky KO.RA.LE . Zvolila som hneď dva náhrdelníky a myslím, že som urobila dobre. Určite všetkým tehuľkám a aj budúcim mamičkám takéto fotenie odporúčam, ideálny čas je okolo 32 týždňa, keď je bruško výrazné a viditeľné, ale nie je spadnuté. Bude to nádherná spomienka na tehotenstvo a tento jedinečný čas.    








Mint dress - Ida Sandor
Glass necklaces - KO.RA.LE  

  • Share:

You Might Also Like

3 lovely comments