MIRROR SHADES

By Lucy L. - April 24, 2013

Today short post featuring my new mirror shades with beige frames from H&M. I matched them with beige and grey tones and just created an easy going casual outfit. In addition I had to take for a stroll my beige MMM for H&M pumps I am pleased for the spring arrival and enjoying the first sun beems, by the way,  can you see the miniature of ne fragrance SEE BY CHLOE pending on my neck?? Well I got it thanks to THIS contest. What you have to do is participate by creating your own video and you can win this cute mianature, hurry because the miniatures will be available until out of stock. It is a cute necklace when you hang it in the chain.

Dnes len úplne rýchly a krátky post o mojich nových zrkadlových slnečných okuliaroch (Bože koľko slov). Sú z H&M a keďže sú zrkadlové a k tomu majú aj béžový rám, tak sú určite hitom tejto sezóny. Ja som ich zkombinovala s béžovou a sivou a vyšiel mi celkom opálený outfit. Čo poviete? A plus som zobrala po zime prevetrať aj tieto MMM at H&M lodičky, ktoré boli tak vytúžené a teraz tak zatracované pre ich nepohodlnosť. A práve preto som v zálohe mala pripravené Conversky, keďže. Who cares ??? :)))  Určite ste si všimli, že na krku sa mi hompáľa malá fľaštička, áno je to miniatúrka nového parfému SEE BY CHLOÉ a ktorú môžete získať aj Vy a to na  na TEJTO stránke pokiaľ sa prihlásite a vložíte tam video, poskladaného z vašich fotiek a získate tak túto miniatúrku parfému , ktorá na retiazke vyzerá ako veľmi kúuulový doplnok. Pozor platí do vyčerpania zásob. Pekný zvyšok večera. Ja idem pripravovať outfity na jednu skvelú akciu. O tom až v piatok :))) 


Shades- H&M
T-shirt- Replay
Belt- Dior
Shoes - MMM at H&M


  • Share:

You Might Also Like

9 lovely comments

  1. Cute necklace. I like your sunnies.

    Valeria
    http://myurbanmarket.blogspot.it

    ReplyDelete
  2. dobre vzyeraju tie okuliare, som bola v HM pred par dnami a vobec som ich tam nevidela, ja teraz zhanam letky, lebo mi praskli. a dobre vyzeras, tesim sa na nove fotky a outfit posty :)

    ReplyDelete
  3. Ty brýle jsou vtipné :D ale jinak super outfit :)

    ReplyDelete
  4. ten opasok som nepochopila....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neviem co si na tom nepochopila, je to doplnok akurat, v inej polohe, ale podla mna celkom ok :)

      Delete
  5. no, obcas sem zabludim a vacsinou nekomentujem, ale tuto musim. outfit velmi prudko v pohode, ale preboha, uz nikdy nie bez podprsenky (alebo ak som slepa a mas ju, tak tuto rychlo zahod). proste, a teraz to neber ako urazku, ja to mam podobne, ale nemas kozy na to, aby si si to mohla dovolit. Este k topankam - nad tymi si stale poslintam a snad si to prezila na kosickej dlazbe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dik, asi blba podpresenka no, az teraz som si to vsimla:)

      Delete